Direct resveren met Couverts

Irish dance diner show

Zaterdagavond 16 november kunt u tijdens het diner genieten van Irish dance. Er zullen korte dansoptredens gegeven worden tussen de gangen door.

U kunt gewoon een tafel reserveren zoals altijd; via deze site of bellen met 0313-475863. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze avond.

Filmhuis

20:00

Elke woensdag en vrijdag (en soms op zondag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een diner in ons Grand-café. Reserveren voor het eten kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

12:00 17:00

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al bijna 30 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 14:30 een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.