Ben jij en echte horeca topper en zit service verlenen in je bloed?

Ben jij daarnaast ook nog een organisatorisch talent en een echte duizendpoot?

 Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Over het bedrijf:

 Het Arsenaal 1309 is sinds 13-09-2014 het kloppend hart in Doesburg. We zijn elke dag geopend vanaf 9 uur en serveren lunch en diner. Onze visie is duidelijk: veel lokale, maar vooral eerlijke producten. Daarnaast werken we veel met groenten en mag daarnaast een stukje duurzaam vis of biologisch vlees geserveerd worden. Sinds kort zijn wij aangesloten bij Dutch Cuisine! Ons team bestaat uit een keukenbrigade van 6 personen, een team van ongeveer 15 personen in de bediening en een afwasteam van ongeveer 10 jonge mensen.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

 Als chef bediening ben je onder andere medeverantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen, bedieningswerkzaamheden en vooral het creëren van een ongedwongen sfeer.

 Als chef bediening wordt er net iets meer van je gevraagd: zo geef je bijvoorbeeld leiding aan je collega’s en spar je continue met de eigenaren, mede chef-bediening, souschef en chef-kok over het te voeren beleid. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor alle zaken die binnen de horeca van toepassing zijn: inkoop, voorraad beheer, veiligheid, hygiëne en het organiseren van evenementen.

 Je maakt deel uit van een supergezellig team dat ervoor probeert te zorgen dat iedere gast zich welkom voelt en dat iedere lunch, diner of borrel van begin tot eind goed verloopt.

Je zal met name de avonden en daarmee sluitdiensten draaien. Op zondag t/m dinsdag zijn wij tot 22.00 uur geopend en op woensdag t/m zaterdag tot 00.00 uur.

 

Wat bieden wij?

Werken in een gezellig en gepassioneerd team

Redelijk vast rooster met vaste vrije dagen

Een passend salaris

Een extra “thuis

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Deels op feestdagen vrij

Een baan met verantwoordelijkheid

Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden

Uitzicht op vast contract voor onbepaalde tijd na gebleken geschiktheid

 

Wat vragen we?

 Je beschikt over minimaal een mbo-diploma in een horeca gerelateerde richting

Je bent fulltime beschikbaar, maar ook flexibel

Je hebt doorzettingsvermogen en bent organisatorisch sterk

Je bent communicatief vaardig en representatief

Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Je hebt aantoonbare ervaring in de horeca

Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Je bent in staat om de avond te leiden en het bedrijf af te sluiten

 

Solliciteren?:

 Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacaturen en voldoe je aan de eisen? Mail dan zo spoedig mogelijk je cv en motivatie brief naar mano@hetarsenaal1309.nl