Over ons

lg4

Een stadshart hoort te kloppen. Daarom valt er bij Grand-café Het Arsenaal 1309 in Doesburg vanalles te beleven. Voor jong en oud, levensgenieters uit de buurt of dagjesmensen van veel of iets verder weg.

Belangrijk

Ander reserverings systeem

Vanaf heden hebben wij een nieuw reserveringssysteem. U kunt blijven reserveren via onze website, echter gaat het nu via de reserveringsmodule van BookDinners. Een iets ander uiterlijk maar hetzelfde resultaat. Graag tot binnenkort.

Dutch- cuisine

Dutch Cuisine origineel

Dutch Cuisine

Het Arsenaal 1309 mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

Lunchen, borrelen en heerlijk dineren.

Grand Café

Foto terras met stok van bas

Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen. De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen.

Heb je groene vingers?

Vrijwilligers in de tuin van Het Arsenaal

foto tuin arsenaal kopie

Vind je het heerlijk om met je handen in de aarde te wroeten? We hebben bij Het Arsenaal een flinke tuin waar we wel wat hulp kunnen gebruiken. Heb je interesse, laat het ons weten; bel, mail of kom langs. 0313-475863 / info@hetarsenaal1309.nl

Kom jij koken bij ons?

Foto keuken Lars en Robbert kopie

Wij van Het Arsenaal 1309 hebben plek in ons team voor een ZWK/Sous-chef (MBO3/4).

Agenda

  • 11/04/2020

    Chef's exchange Björn de Waal en Joey Bokma

  • Filmhuis

  • Culturele zondag

Uw eigen ruimte, voor uw eigen feest in Het Arsenaal?

Sociëteit

lg6

Een exclusieve club voor belegen heren? Dat is de sociëteit in Het Arsenaal 1309 zeker niet! Het is dé plek waar je je feest, vergadering, bijeenkomst of workshop houdt en je tegelijk ook thuis voelt. De sfeer van een huiskamer om je gasten te ontvangen en goed te laten verzorgen door ons. Kom gerust eens kijken en overtuig jezelf.