banner

agenda

Doesburgse Kadedagen (23/09/2017)

In het weekend van 23 en 24 september zijn er weer Doesburgse Kadedagen. Een weekend waarbij de kade gevuld is met een streekproductenmarkt en een grote creatieve en kunstzinnige markt. 

maandag 25 september gesloten (25/09/2017)

In verband met een kleine verbouwing aan onze vloer in de keuken zijn wij maandag 25 september gesloten.

Spunk Meadow (21/10/2017)

Om ons 3-jarig bestaan luister bij te zetten, hebben we gekozen voor een succes formule. Op 21 oktober treden, ook voor het 3e jaar, Spunk Meadow voor u op.

Stoelen aan de kant en dansen maar (de jongens vragen de meisjes). Vanaf 21:00, entree is gratis, een goed humeur verplicht!

HEIMAT (17/11/2017)

Een unieke vertoning van het Duitse epos van Edgar Reitz (1984) dat na 4 jaar van restauratie in zijn geheel te zien is in het Filmhuis hier in Het Arsenaal in het weekeinde van: VRIJDAGAVOND 17 NOV. t/m ZONDAGAVOND 19 NOV. Voor meer informatie, zie homepagina van de site.

Expositie 'Art Quilt Groep Oost'

Van 4 september tot 30 oktober 2017 zijn er werkstukken van AQGO te zien in ons Grand-café.

Begonnen vanuit het traditionele quiltwerk, zijn deze kunstenaars door hun nieuwsgierigheid terecht gekomen in het Artquilten. In 2016 heeft de groep gewerkt aan het thema 'Inca', wat heeft geresulteerd in hun eerste tentoonstelling 'reINCArnatie' in de Grote Martinikerk vanaf 30 september 2017.

Filmhuis

Elke woensdag en zondag (en soms op vrijdag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een "filmmenu" in ons Grand-café. Reserveren voor het filmmenu kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al 20 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 14:30 een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.