banner

agenda

Belangrijk; Sluiting ivm onderhoudswerkzaamheden! (06/01/2020)

Van 6 tot 16 januari gaan wij voor het eerst in ons bestaan een aantal dagen dicht om zodoende wat grote onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten.

Vrijdag 17 januari zijn we weer fris en fruitig om u te kunnen ontvangen.

Openingstijden "Oud en Nieuw"

We hebben met "Oud en Nieuw"  gewijzigde openingstijden.

Oudjaarsdag sluiten we om 18:00 uur, geen diner dus.

Nieuwjaarsdag zijn we er weer om 11:00 uur.

Filmhuis

Elke woensdag en vrijdag (en soms op zondag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een diner in ons Grand-café. Reserveren voor het eten kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al bijna 30 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 16.00 uur een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.