banner

agenda

Expositie Maria van der Gulik Bomers

Van 6 maart t/m 6 mei 2018 zijn er diverse werken van Maria van der Gulik Bomers te zien in ons Grand-café.

Op de vide hangen enkele landschappen van deze veelzijdige kunstenaar, en in het grand-café hangen een 8-tal prachtige schilderijen in de 'Cobra-stijl'.

 

Whisky-beleving (12/04/2018)

Donderdagavond 12 april, hebben we onze 2e whisky- beleving in Het Arsenaal 1309.

Samen met Alba Malts en Eaglesburn Distillery pakken we weer flink uit.

Een line-up van 6 prachtige whiskies, een mooi verhaal, heerlijke, bijpassende hapjes en een rondleiding in de stokerij maken de avond compleet.

Kaarten zijn te koop aan de bar of in de whisky winkel van Alba Malts.

Filmhuis

Elke woensdag en zondag (en soms op vrijdag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een "filmmenu" in ons Grand-café. Reserveren voor het filmmenu kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al bijna 30 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 14:30 een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.