banner

agenda

Chef's exchange Björn de Waal en Joey Bokma (11/04/2020)

zaterdagavond 11 april 2020: wisseling van chefs; 5 gangen menu voor 50 euro. Björn de Waal (chef-kok van het Arsenaal 1309) en Joey Bokma (chef-kok van d' Swarte Walvis uit Zaandam) gaan gast-koken bij elkaar. Zaterdag 11 april is Joey Bokma bij ons te gast!

Reserveren aan de bar of telefonisch 0313-475863

Filmhuis

Elke woensdag en vrijdag (en soms op zondag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een diner in ons Grand-café. Reserveren voor het eten kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al bijna 30 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 16.00 uur een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.