banner

agenda

BUITENFILM (25/08/2017)

Vrijdagavond 25 augustus draait "The Idol" in de kloostertuin van het Arsenaal. De film start bij het ingaan van de duisternis, zo rond 21.30 uur. Bij slecht weer wordt de filmvertoning verplaatst naar de volgende avond. De entree is gratis!

Doesburgse Kadedagen (23/09/2017)

In het weekend van 23 en 24 september zijn er weer Doesburgse Kadedagen. Een weekend waarbij de kade gevuld is met een streekproductenmarkt en een grote creatieve en kunstzinnige markt. 

maandag 25 september gesloten (25/09/2017)

In verband met een kleine verbouwing aan onze vloer in de keuken zijn wij maandag 25 september gesloten.

Filmhuis

Elke woensdag en zondag (en soms op vrijdag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een "filmmenu" in ons Grand-café. Reserveren voor het filmmenu kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al 20 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 14:30 een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse. 

Museum Doesburg's vestingbeeld

Gevestigd op de vide van Het Arsenaal, vindt u een museum over het Vestingbeeld van Doesburg. In beeld en geluid wandelt u langs de geschiedenis van de vestingwerken rondom Doesburg. Entree is gratis en de openingstijden zijn dezelfde als het Grand-café; elke ochtend vanaf 09:00 uur, maandag en dinsdag tot 22:00 uur, de rest van de week tot 24:00 uur.