banner

agenda

Expositie Frank Schutten (17/06/2019)

Expositie Frank Schutten in ‘Het Arsenaal 1309’

DOESBURG - In 'Het Arsenaal 1309' zijn vanaf 17 juni, recente schilderijen te bekijken van Frank Schutten uit Dieren. Hij werkt in een hedendaags realistische stijl. In zijn pastels, acryl- en olieverfschilderijen wil hij de sfeer en het licht weergeven dat hem trof bij de eerste aanblik van het onderwerp, veelal landschappen en soms stillevens. De werken zijn tot eind augustus te zien in het prachtig gerestaureerde pand aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg. 'Het Arsenaal 1309'is dagelijks geopend vanaf 09:00 tot 22:00 uur.
Meer informatie is te vinden op www.frankschutten.exto.nl

Filmhuis

Elke woensdag en vrijdag (en soms op zondag) draait er om 20:00 uur een film in Het Filmhuis van Het Arsenaal 1309. U kunt dit mooi combineren met een diner in ons Grand-café. Reserveren voor het eten kunt u via de reserveringsmodule op deze site.

Op zaterdag is er regelmatig een kindervoorstelling. Voor meer informatie over de film en het reserveren van de kaarten; www.filmhuis-doesburg.nl

Culturele zondag

Elke eerste zondag van de maand; Cultuurliefhebbers kunnen in Doesburg het héle jaar hun hart ophalen, maar op deze dag wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Al bijna 30 jaar lang kunt u deze culturele route lopen langs Doesburgs schoon. Als tussenstop of eindstation is Het Arsenaal de perfecte plek om op deze dag ook de innerlijke mens te verwennen. Onze huismeester geeft om 14:30 een gratis rondleiding door het pand en vermengt dan de geschiedenis met het hedendaagse.