Plezier in het dansen

Dance Skills

Noura Rezgui is dansdocent en oprichtster van Dance Skills in het Arsenaal 1309 te Doesburg. Zij geeft al 20 jaar danslessen en maakt net zolang choreografieën. Noura heeft naast haar docentopleiding bij Artez, de dansacademie in Arnhem, haar Master in Art voor choreografie bij Fontys, de dansacademie in Tilburg, voltooid en geeft les aan amateurs, semiprofessionele en professionele dansers, in alle leeftijdsgroepen.

Noura heeft o.a. les gegeven aan de vooropleiding van Het Tunesische Nationaal Ballet, de vooropleiding in Enschede, dansacademie Tilburg, ROC opleidingen in Nederland en vele dansscholen. Daarnaast heeft Noura samengewerkt met dansers en dansdocenten van o.a. Introdans, Scapino Ballet, Het Nationaal Ballet, ISH. Noura geeft klassiek ballet, spitzen, modern en fusion-jazz lessen. Per 13 september 2014 begint Noura haar eigen dansstudio in het prachtige gebouw van het Arsenaal 1309 in Doesburg.

 

Gastdocenten
Er zullen regelmatig geweldige en bekende dansdocenten en dansers worden uitgenodigd voor inspirerende workshops. Deze gastdocenten zullen één of meerdere workshops geven, bijvoorbeeld in het weekend of tijdens de vakanties. Zodra wij gasten gaan programmeren, hoort u het van ons.