Geef dit jaar een bijzonder kado....
​
Een All-inn kadobon in een luxe Kadobox, feestelijk ingepakt en al.
Laat je culinair verwennen door ons team, het gehele jaar 2025 te reserveren op een avond naar keuze.
​
Inbegrepen voor 2 personen:
-5 gangen Chef's menu
-Wijn- of Botanisch (alcoholvrij) arrangement
-Tafelwater
-Amuse en zuurdesembrood
-Koffie met huisgemaakte friandises, oud Hollands snoepgoed
Exclusieve Feestdagen actie € 199,- voor 2 pers. (excl verzendkst)
​
Reserveer door een mail te sturen naar pr@hetarsenaal1309.nl
vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer.
​De Kadobox wordt aan u verzonden zodra de betaling is ontvangen, u ontvangt hiervoor een betaallink.
Geef dit jaar een kadobon kado...
​
Geef een gezond kado met de feestdagen.
​
Onze luxe kadebonnen kunt u ophalen of bestellen met een keuze van € 50,- € 75,- € 100,- of € 150,-
​
Reserveer door een mail te sturen naar pr@hetarsenaal1309.nl
vermeld hierbij uw naam, adres, bedrag en telefoonnummer.
​
Wij zorgen dat de bon na betaling verzonden wordt of u kunt hem met onze bevestiging ophalen in het Restaurant aan de
kloostertuin 10 in Hanzestad Doesburg. U ontvangt van ons een betaallink.
​
Geef dit jaar een Workshop kadobon...
​
Geef een beleef kado met de feestdagen.
​
Beleef met de Chef een fantastische workshop.
Kies uit een kook-workshop of een fermentatie-workshop.
Je kan kiezen uit een basis cursus, uitgebreide middag cursus of complete culinaire workshop.
​
Data:
Zaterdag 4 Januari
Zondag 5 Januari
-
Zondag 12 Januari
Zaterdag 18 Januari
-
Zaterdag 8 Februari
Zondag 9 Februari
-
Zondag 16 Februari
Zaterdag 22 Februari
​
Reserveer door een mail te sturen naar pr@hetarsenaal1309.nl
vermeld hierbij uw naam, adres, datum en telefoonnummer.
​
Wij zorgen dat de bon na betaling verzonden wordt of u kunt hem met onze bevestiging ophalen in het Restaurant aan de
kloostertuin 10 in Hanzestad Doesburg.
​
Masterclass Bierbrouwen
​​
Geef een wel heel mooi kado aan een bierliefhebber!
​
Samen met de Chef en hoofdbrouwer van de Dorstige Driftkop ga je een dag aan de slag en leer je de fijne kneepjes van het bierproces.
​
Van 9-17 uur incl. een certificaat als medebrouwer!
​
Data:
Vrijdag 29 November
Zaterdag 7 December
Zondag 15 December
-
Vrijdag 3 Januari
Zaterdag 11 Januari
Zondag 19 Januari
​​
Reserveer naar pr@hetarsenaal1309.nl
​o.v.v. de datum