Welkom bij het Koffie-Lunch-Lokaal1309

                               Vanaf 1 Juni heten wij u van harte Welkom.

In de oude kloostertuin van Het Arsenaal in Hanzestad Doesburg kunt u bij het koffie-lunch-lokaal1309  heerlijk relaxen en genieten van de lekkerste lokale producten. Ook binnen is het knus en gezellig met in de koude dagen een knapperend haardvuur.

In de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe zijn veel Boerderijen die de mooiste eigen producten maken. Wij brengen deze 3 streken samen in 1 lokaal zodat u na de fiets- of wandeltocht of met de folders vanuit het VVV-kantoor even eerst uw dag kunt inplannen.

Bij ons kunt u onder het genot van koffie met gebak en lokale drankjes, genieten van ontbijt-, lunch-, borrel- en lokale proeverijplanken. Wilt u thuis ook genieten van deze producten? Wij verwijzen u graag door naar de lokale boerderijen waar u de dieren kunt zien en in de boerderijwinkels uw favoriete producten kunt inslaan.

Wilt u met vriendinnen, vrienden of familie komen genieten van een HighTea, Highwine of Highbeer, neemt u dan contact met ons op om dit (min. 2 dagen vooraf) bij ons te reserveren. Verder kunt u bij ons vrij inlopen. Mocht u willen reserveren dan vragen we een kleine aanbetaling die verrekend wordt met de eindnota. U kunt ons bereiken op 0313-745530 of info@lunchlokaal1309.nl


Het Koffie-Lunch-Lokaal1309 is een onderdeel van Restaurant Het Arsenaal 1309.  Wilt u op Dutch Cuisine niveau genieten van een 2-of 3 gangen lunch dan raden wij ons Restaurant Het Arsenaal 1309 aan waar u ook vanaf 17.00 uur een echt avondje uit kunt beleven. Laat u vooral verrassen door de Chef en beleef de wonderlijke smaakbeleving. Door het 80% groente en 20% vlees of vis principe zijn ze gespecialiseerd in prachtige Vegetarische gerechten. Een ware beleving!

We hopen u snel te mogen begroeten,
Team koffie-lunch-lokaal1309


 

Geopend:
Elke dag van
10-17 uur