Het Menu

voorjaar
33DF7848-13B7-453F-94A7-BFB16E50A019.jpeg

Natuurlijk, eerlijk en puur

 

Weten hoe de dieren geleefd hebben, weten waar en hoe je groenten geteeld zijn en zo min mogelijk afval produceren. Dat is waar Het Arsenaal 1309 voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren, vegetariërs of veganisten hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen. De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Zo doen we o.a zaken met kaasboerderij Köning uit Zevenaar, boerderij de Dykhoeve uit Herwen, buffelboerderij Arns en vind je de biologische Kemperkip uit de Achterhoek bij ons op de kaart. Daarnaast maken we veel van onze producten zelf: van de taarten tot aan de ketchup. Onze groenten zijn steevast onbespoten seizoensgroenten, die ook vaak uit eigen moestuin komen.

 

 

Wat dacht u van onze eigen kippen, die leggen heerlijke eieren! Maar moeilijk doen we er liever niet over. Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, een kopje soep of een compleet menu gaat - het moet gewoon lekker en eerlijk zijn.

Daarnaast hebben wij een 30-tal bieren, 17 tappunten (!!) waaronder als enige in Doesburg, het bier van brouwerij de Dorstige Driftkop. Ook schenken we bier van Davo bieren uit Deventer en Bronckhorster bieren uit Rha. Onze wijnen zijn afkomstig uit Europa (ook uit Nederland!) en de meesten zijn biologisch of bio-dynamisch. Bij elk gerecht kunnen wij voor u een passende wijn of passend biertje serveren!