Chef Patron Björn de Waal
​
'Op 16-jarige leeftijd in 2013, begon ik als leerling in de keuken van Bolenius Restaurant te Amsterdam.
Vanuit daar is de liefde voor koken met groenten ontstaan. Jaren bij Restaurant Da Vinci te Maasbracht & Bord'Eau te Amsterdam gingen voorbij tot ik in 2018 mijn SVH-Gezel Meesterkok titel behaalde en bij Het Arsenaal 1309 kwam werken. Daar kreeg ik pas de 'vrijheid' om mijn eigen stijl te ontwikkelen.
​
Waar ik nu anno 2025 voor sta: de Nederlandse keuken en eetcultuur.
Het is prachtig!
​
De samenwerking met lokale bakkers, boerderijen, patissiers, groenten-boeren, voedselbossen. Je kan je haast niet voorstellen hoeveel pracht je uit je eigen omgeving kan halen!
​
Als jongste ambassadeur van Euro-Toques Nederland, Dutch Cuisine en
Guide des Chefs, zet ik mijn stempel op de laagdrempelige top gastronomie.
Van het beste gebak uit Zevenaar tot een fantastisch zes gangen menu.
​
Waarom zou het niet kunnen?'

Onze Samenwerkingen
Lokaal | Duurzaam | Eerlijk
Voor bijna 90% halen wij onze producten van Nederlandse bodem!
Wij hebben loyale samenwerkingen met ondernemers in Doesburg en boerderijen in directe omgeving waar wij wekelijks onze verse kazen, eieren en vers gedraaid ijs ophalen.
hieronder een 6-tal van onze vele samenwerkingen.