top of page

Restaurant Het Arsenaal 1309

Bent u toe aan een avond gezellig dineren en wilt u genieten van mooie eerlijke producten dan bent u bij ons van harte welkom!

Wij koken volgens het Dutch Cuisine principe. Dit houdt in dat we met 80% groente werken en met 20% vlees/vis. U zult groente ervaren op een manier die u een ware smaakbeleving geven. Chef Björn de Waal heeft met zijn SVH Gezel -Meesterkok opleiding de hoogst culinaire opleiding gevolgd in Nederland. Voorheen heeft hij gewerkt bij Da Vinci in Maasbracht, waar de enige vrouwelijke chef met Michelin sterren achter de kachel staat. Ook restaurant Bord'eau in amsterdam met zijn 2 sterren is een ware leerschool geweest. Het vlaggenschip van Dutch Cuisine is Bolenius in Amsterdam. Bolenius is werelds beste groente-restaurant. Hier heeft Björn 3 jaar gewerkt voordat hij in 2018 bij Het Arsenaal 1309 chef is geworden.

Het Arsenaal 1309 is ruim 6 jaar een Grand café geweest. In de afgelopen jaren is het naar Dutch Cuisine en Fine Dining niveau uitgegroeid. De nieuwe ontwikkelingen in Het Arsenaal 1309 heeft Björn geinspireerd om in een naastgelegen gedeelte van het Restaurant het Koffie-Lunch-Lokaal1309 toe te voegen. Hier kunt u genieten van lokale producten vers van de boerderijen uit de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe. Met de komst van het VVV-kantoor in Augustus 2022 en later nog een prachtig cultureel Canon in de gewelven van de historische kelders wordt dit een geweldige locatie om Hanzestad Doesburg te zien, proeven en beleven!

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons mooie Restaurant Het Arsenaal 1309!

Team Het Arsenaal 1309.

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!
bottom of page