top of page

Onze ideologie:
Elke 2 maanden koken wij met de seizoenen mee omdat wij vinden dat 
Nederland meer dan 4 seizoenen heeft en presenteren wij een geheel nieuwe kaart.
Elk seizoen bestaat weer uit een wekelijks diversiteit van producten die ineens in- als uit het seizoen gaan, het begin van de lente is lang niet hetzelfde als het einde ervan.
Laat u verrassen met een 
reis door de culinaire wereld.
Wij heten u graag Welkom in ons Restaurant.


 

IMG_1675.jpeg

kerstverhalen aan tafel

Op 20 en 21 December zal tussen 18.15 en 18.30 Rene Terlage en Chef-Patron Björn de Waal de gasten ontvangen in de gezellig verlichte kloostertuin met het 1e kerstverhaal en een huisgemaakte Gluhwein op basis van o.a. zwarte Walnoot en gefermenteerde vlierbes!

 

Hierna gaan we het sfeervolle oude klooster in waar het Restaurant is ondergedompeld in een ware kerstbeleving. Hier zal onder het genot van een 4-gangen kerstdiner meerdere prachtige kerstverhalen door Rene worden voorgedragen. Voor slecht € 59,- p.p excl. wijn-botanisch arrangement.

1520dd34-d7d9-47c8-94a9-f2a17caa71df.jpg

Wild eten in de Achterhoek

Culinair Wild eten in het best beoordeelde groente restaurant van de Achterhoek!

Restaurant Het arsenaal 1309. 
Beleef wild eten op de nieuwe manier waar aandacht voor groente en respect voor mens en dier vooraan staan.

In het prachtige oude klooster beleef je een heerlijke wild lunch- of diner.

Van 14 oktober t/m 14 januari te reserveren m.u.v feestdagen.

IMG_1897.jpeg

Diverse evenementen

Hier vind je bijzondere evenementen die in onze mooie Hanzestad Doesburg georganiseerd worden:

Momenteel doen wij als restaurant mee aan de Hanze Proeverijwandeling. Een wandeltocht van bijna 2 uur die start bij Het Arsenaal en waar je een amuse krijgt om kennis te maken met het restaurant. Op de informatieve wandeltocht krijgt u bij diverse collega's een hapje of drankje aangeboden. 

Wandel je mee? Geef je dan op bij het VVV in de kloosterstraat. Er zijn 3 editie's 29 Juli, 25 Augustus en 29 September en wellicht zien we jou in onze mooie fermentatie kelder voor het 1e gerecht!

Wegens grote en enthousiaste belangstelling zijn er 2 extra data toegevoegd: 27 oktober en 24 november 2023!

IMG_8991.jpeg

100 chef's by Gault&millau

Duik diep in de wereld van gastronomische innovatie met 100 van Nederland's beste chefs.Doesburg doet zaterdag 30 September mee aan dit prachtige weekend!

Restaurant Het Arsenaal 1309 is gevraagd voor dit grootste culinaire evenement voor de echte fijnproever.

100 chef gm_edited.jpg
bottom of page