top of page

Koffie-Lunch Lokaal 1309

(H) eerlijke producten van onze lokale Boerderijen

FB Arsenaal-4122.jpg

Sinds 1 juni 2022 kunt u in Hanzestad Doesburg bij het Koffie-Lunch Lokaal 1309  heerlijk relaxen en genieten van de lekkerste lokale producten. Knus en gezellig met in de koude dagen een knapperend haardvuur en zodra het zonnetje schijnt is het heerlijk bijkomen van alle drukte op ons terras in de kloostertuin van Het Arsenaal 1309.

In de Achterhoek, de Liemers en de Veluwe zijn veel Boerderijen die de mooiste producten maken. 
Wij brengen deze 3 streken samen in 1 lokaal zodat u na de fiets- of wandeltocht of met de folders vanuit het VVV-kantoor even eerst uw dag kunt inplannen voor b.v. een stadswandeling.

Bij ons kunt u onder het genot van koffie met gebak en lokale drankjes, genieten van ontbijt-, lunch-, borrel- en lokale proeverijplanken. Wilt u thuis ook genieten van deze producten? Wij verwijzen u graag door naar de lokale boerderijen waar u de dieren kunt zien en in de boerderijwinkels uw favoriete producten kunt inslaan.

Wilt u met vriendinnen, vrienden of familie komen genieten van een HighTea, Highwine of Highbeer, neemt u dan contact met ons op om dit (min. 2 dagen vooraf) bij ons te reserveren. Verder kunt u bij ons vrij inlopen. Mocht u willen reserveren dan vragen we een kleine aanbetaling die verrekend wordt met de eindnota. U kunt ons bereiken op 0313-745530 of info@lunchlokaal1309.nl

Het Koffie-Lunch Lokaal 1309 is een onderdeel van Restaurant Het Arsenaal 1309.  Wilt u op Dutch Cuisine niveau genieten van een 2-of 3 gangen lunch dan raden wij ons Restaurant Het Arsenaal 1309 aan waar u ook vanaf 17.00 uur een echt avondje uit kunt beleven. Laat u vooral verrassen door de Chef en beleef de wonderlijke smaakbeleving bij een 4- of 6 gangen Diner.  Door het 80% groente en 20% vlees of vis principe zijn ze gespecialiseerd in prachtige Vegetarische gerechten. Een ware beleving!

We hopen u snel te mogen begroeten,

 

Team Koffie-Lunch lokaal 1309

 

bottom of page